MUKE

ŽELJKO IMA PROBLEM PRED NOVI EVROPSKI MEČ: O njemu ćemo naknadno doneti odluku!

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović je izneo pohvale na račun Andore i otkrio da bi Alen Smailagića mogao da propusti utakmicu.

Izvor: MN Press

Pobeda je imperativ za Partizan. Crno-beli moraju da pobede u narednom meču Evrokupa.

U "Pioniru" dočekuju Andoru, tim koji ih je savladao u Španiji (61:60). Biće im to motiv više da se dokažu, ali u isto vreme i dodatni pritisak, jer nemaju prava na kiks posle poraza od Huventuda.

Svestan je toga i Željko Obradović koji je bio pun pohvala na račun narednog protivnika. Pohvalio je i svoje izabranike, a onda je otkrio da bi Alen Smailagić mogao da propusti meč u sredu (20.30 časova).

"Andora je tim koji igra veoma dobro u poslednje vreme. U izuzetnoj su formi, dobili su u ACB ligi Real u Madridu i Huventud. Dominirali su od početka do kraja, vodili su sa 30 razlike u jednom momentu protiv tima iz Badalone i završili na oko 20. To za nas treba da bude dodatni motiv, igramo sa timom koji je u sjajnoj formi", počeo je Obradović razgovor sa novinarima.

Kritikovao je pojedince Željko posle meča sa Borcem, pre svega mlade igrače. Izgleda da su shvatili poruku, pošto je sada imao samo reči hvale posle treninga.

"Važnost utakmica za nas je velika. Za nas bi valjalo da imamo prednost domaćeg terena, ali je za mene važnije u kakvom ćemo stanju biti. U tim duelima ili pobeđuješ ili završavaš takmičenje. Imali smo dobre treninge, samopouzdanje je tu. Prva stvar koju bih voleo da vidim je da izgledamo onako kako je bilo na tri poslednja treninga. Želja, borbenost, sve ono što smo do sada pokazivali mora da bude na tom nivou i da se nadamo da ćemo odigrati najbolje moguće protiv sledećeg rivala."

U taj duel bi mogli da uđu oslabljeni, bez mladog centra.

"Svi su zdravi osim Smailagića i o njemu ćemo u sredu odlučiti da li će biti u timu", zaključio je Obradović.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt