Katastrofa

LEJKERSI NISU DOVELI NIKOGA I SVI IM SE SMEJU: HIT reakcija UŽIVO u studiju, asovi "pali sa stolice" kad su čuli!

Autor Mladen Šolak

Pomalo neverovatna odluka rukovodostva slavne franšize

Pomalo neverovatno zvuči, ali je ipak istinito. Los Anđeles Lejkersi nisu doveli nikoga dok je isticao rok za trejdove u NBA ligi. I to čak ni posle šokantnog poraza od odavno "otpisanog" Portlanda!

Dobro obavešteni novinar Adrijan Vojnarovski objavio je da će posrnuli velikan iz El-Eja da se posveti potrazi za slobodnim agentima, a na tom tržištu neće imati izbor kao do 10. februara, kada je odjeknulo nekoliko bombastičnih trejdova širom SAD.

"Lejkersi nisu doveli nikoga i posvetiće se potrazi za slobodnim agentima", rekla je voditeljka u studiju u kojem su bili bivši NBA šampioni Kendrik Perkins i Ričard Džeferson i obojica su prasnuli u smeh kada su čuli šta je izgovorila.

Podsetimo, Lejkersi su prošlog leta doveli, između ostalog, veterane Karmela Entonija, Dvajta Hauarda i Rasela Vestbruka i pravo je čudo kako još niko nije napustio tim koji tone dok sezona odmiče. U ovom trenutku, tim iz El-Eja trenutno je deveti na tabeli Zapadne konferencije, sa skorom 26-30 i sve težom situacijom.

"Posle večerašnjeg poraza (od Portlanda), ostao sam bez teksta. Ne postoje reči kojima bih objasnio kako se sada osećam", napisao je na Tviteru Medžik Džonson poraza od Blejzersa. Osim što ga neuspeh boli kao legendu Lejkersa i velikog navijača, dodatno mu je teško jer je i sam sa pozicije klupskog operativca učestvovao u stvaranju tima koji je pretprošle sezone bio šampion, a sada je u slobodnom padu.

I povrh toga, Lejkersi nisu napravili nijednu promenu u sastavu.