Bravo!

JOKIĆ UZEO LANČIĆ TRENERU - EVO ŠTA TO ZNAČI: Jednim potezom doneo pobedu, a zbog ovoga je poludela svlačionica! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski centar je izveo najbitniji potez na meču, a zatim izazvao mnogo smeha u svlačionici.

Izvor: Twitter/nuggets/printscreen

Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je centralna figura Denverove pobede nad Torontom, ali ne na način na koji je navikao ljubitelje NBA lige. Umesto neverovatnih šuteva i sjajnih asistencija, ovog puta je u prvom planu blokada koja mu je donela simboličnu nagradu za najbolji defanzivni potez meča.

Kako je to praksa u svlačionici Denvera, trener Meloun nakon utakmice pokloni lančić igraču koji se istakao nekim defanzivnim potezom na meču, ali ovog puta nije bilo potrebe. Još dok je Majkl Meloun spremao rečenice u svojoj glavi, Jokić je uzeo šta mu pripada!

Blokada nad Anunobijem u poslednjoj sekundi meča donela je trijumf ekipi iz Kolorada, pa je srpski centar znao da njemu ovog puta pripada nagrada. Uzeo je lančić i odmah počeo da proslavlja dobijanje ove nagrade.

Pogledajte blokadu koja je odlučila meč:

Na Jokićevu reakciju nadovezala se svlačionica. Dok je srpski centar uzimao suvenir, a zatim sa njim slavio veliku pobedu, ostatak njegovog tima počeo je da se raduje. postalo je veoma bučno, a nasmejao se čak i Majkl Meloun.

Pogledajte kako je to izgledalo: