Majstor!

JOKIĆ RUKOM POKAZAO "MALO" i NASMEJAO SVE U SALI: Nikola otkrio tajnu - evo zbog čega je uspela BLOKADA!  (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpski centar je obeležio susret potezom u poslednjoj sekundi, a onda i pričao o tome.

Izvor: Profimedia

Najbolji košarkaš NBA lige odslušao je srpsku muziku na zagrevanju, pa doneo pobedu Denveru protiv Toronta, a zatim na konferenciji pričao o detalju koji je možda i prelomio taj meč. Nikola Jokić je na gostovanju u Kanadi imao različite patike pre i nakon poluvremena, a postoji i razlog zašto je to tako.

Zbog malog peha koji mu se dogodio morao je da se preobuje u svlačionici, pa je u nastavku meča - sa novima parom patika na nogama, bio skočniji. 

Možda baš zbog toga uspeo je da blokira poslednji šut Toronta na meču i osvoji lančić u svlačionici. Novinarka koja prati Denver upitala je prošlosezonskog MVP-ija da li mu je baš novi par patika pomogao, a njegova reakcija nasmejala je sve koji su prisustvovali konferenciji.

Pogledajte kako je Nikola Jokić izblokirao Anunobija:

Keti je anegdotu sa konferencije prepričala na društvenim mrežama.

"Primetila sam da je Nikola Jokić promenio patike na poluvremenu, pa sam ga pitala o tome nakon utakmice. Rekao je 'pukla guma', pa ih je promenio jer je iskočio vazdušni jastuk. Upitala sam ga da li mu je ta promena pomogla kod blokade na kraju meča. Na slici vidite koliko mu je pomoglo", napisala je Keti na tviteru.