PROBLEM

NBA ZVEZDA OD 140 KILOGRAMA U NOVOM PROBLEMU: Trebalo je da postane superstar, a sad ga čeka nova operacija!

Autor Nemanja Stanojčić

Zajon Vilijamson će po svemu sudeći morati na još jednu operaciju...

Izvor: Profimedia

Izabran je Zajon Vilijamson kao prvi pik na NBA draftu 2019. godine od strane Nju Orleansa. Projektovan je da bude vođa tima i prva zvezda ekipe, umesto toga se dešava upravo suprotno.

Postoje i dalje problemi sa stopalom, a kako kažu nove informacije on bi mogao da ide na novu operaciju.

Ukoliko ponovo ode "pod nož", to praktično znači da je sezona za njega gotova. Da stvari budu gore fotografije pokazuju da se zapustio i da ima preko 140 kilograma...

"Zajon je trebalo da se vrati treninzima u decembru, ali je tada počeo da oseća probleme u desnom stopalu. Onda je otputovao u Los Anđeles na nove preglede, ni to nije dalo rezultat. Velike su šanse da će morati na drugu operaciju, čeka se konačna odluka", pišu američki mediji.

Poslednji put je o svemu tome Vilijamson pričao početkom godine i tada je priznao da postoje problemi.

"Nalazim se u teškoj poziciji, postoji još dosta posla oko moje rehabilitacije kako bih mogao bezbedno da se vratim na teren. Radim sve što lekari tražu, košarka mi znači mnogo i zahvalan sam ekipi na velikoj podršci", rekao je tada Zajon.

Pelikansi su nedavno u trejdu doveli Si Džeja Mekaluma i nadaju se da bi Zajon mogao da se vrati u završnici sezone.

Podsetimo, na tom draftu su iza Zajona izabrani Dža Morant (Memfis), Ar Džej Beret (Niksi), Deandre Hanter (Atlanta), Darijus Garland (Klivlend), Rui Hačimura (Vašington), Tajler Hiro (Majami), Maits Tajbul (Filadelfija)...