Sve vidi!

JOKIĆ JE TAČNO ZNAO KAKO ĆE DA IZGLEDA POSLEDNJA AKCIJA! Saigračima sve rekao na tajmautu - ispalo je kako je planirao!

Autor Nikola Lalović

Mogao bi od Jokića da bude sjajan trener kada završi karijeru.

Izvor: Twitter/Denver Nuggets/Screenshot

Nikola Jokić je imao još jedan MVP meč u duelu sa Golden Stejtom i praktično je sam doveo svoj tim do pobede.

Ipak na kraju u neizvesnoj završnici za pobedu nije pogodio on nego plejmejker Monte Moris, koji je uz zvuk sirene dao trojku koja je donela pobedu 117:116 za njegov tim. 

Dobio je loptu da reši meč Moris, ali je jasno da je akcija bila crtana za Jokića. Posle meča je to otkrio i sam Moris, ali je naglasio da je srpski centar tačno znao šta će se desiti!

"Akcija je očigledno bila za Nikolu, ali on mi je rekao na tajmautu da budem spreman za šut! Za svaki slučaj. Bio sam otvoren i video sam da će Stef probati da zbuni Nikolu. Bio sam spreman, Jokić mi je verovao i to mi mnogo znači. Kada vam MVP toliko veruje i onda pogodite šut...", rekao je odmah posle meča Moris.

Pogledajte tu akciju koja je donela pobedu:


Posle svega Moris je upitan da prokomentariše prvu zvezdu tima.

"On je uradio sve i svako veče ostavi sve na terenu. Ne možeš ništa drugo osim da ga poštuješ. Svima nam veruje, jako je nesebičan i njegov cilj nije on sam, nego svi, ceo tim", kratak je bio Moris.

Posle dve pobede u nizu, a pogotovo posle trijumfa nad timom koji je jedan od favorita za titulu moral je na visokom nivou.

"Imamo jak tim, svake večeri će neko drugi iskočiti. A da ovo uradimo protiv tima ovog kalibra lepo pokazuje kakva smo ekipa.  Mislim da je ovo veliki dan, imamo dve pobede zaredom i nebo je granica za nas. Nema boljeg načina da startujemo", zaključio je Moris.