Izgubio živce!

SKANDAL! BIVŠI NBA ŠAMPION NAPRAVIO HAOS ZBOG TAJMAUTA: Udario protivničkog trenera u glavu, pokrenuo stampedo! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Potpuno je pobesneo kada je 15 sekundi pred kraj počeo minut odmora!

Izvor: twitter/screenshot/@MrMichaelLee

Ogroman skandal desio se na meču NCAA između Mičigena i Viskonsina koji je ekipa Viskonsina dobila vrlo lako. Ipak, nije meč mogao da prođe bez sukoba!

Nekada dugogodišnji NBA igrač i dvostruki NBA šampion Džuvan Hauard sada je trener Mičigena, a na 15 sekundi do kraja potpuno je izgubio živce! 

Trener Viskonsina Greg Gard ga je isprovocirao tako što je na 15 sekundi do kraja u momentu kada je njegov tim vodio sa 15 poena razlike pozvao tajmaut. Hauard je već tada bio besan, a kada se meč završio nije hteo da se pozdravi sa svojim kolegom.

Morali su da ga drže ljudi iz stručnog štaba kako se ne bi zaleteo na nekoga iz protivničkog tabora, a onda je na terenu nastao potpuni haos! Pogledajte kako je to izgledalo:

Hauard je krenuo da se potuče, a onda je gotov ceo njegov tim morao da reaguje kako bi ga sprečili da napravi veći incident. Ipak to nisu uspeli! 

Nastalo je koškanje, dobacivanje i očigledno razmena ružnih reči, a kamere su uhvatile da je Hauard udario u glavu jednog člana stručnog štaba protivničkog tima.

Evo i tog detalja:

 Džuvana Hauarda sada verovatno čeka suspenzija... 

Tagovi