Blistao!

DELIJE SA TRIBINA PREKINULE RADONJIĆEV GOVOR! Hvalio svoj tim, pa stao kad je čuo šta skandira "Čair"! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Trener crveno-belih bio je oduševljen igrom svog tima, ali i skandiranjem sa tribina!

Izvor: Arena sport/printscreen

U finalu Kupa Radivoja Koraća sastali su se Crvena zvezda i Partizan, a crveno-beli su na kraju pobedili u meču u kome su vodili svih 40 minuta. 

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je jako zadovoljan onim što je od svog tima video u svih 40 minuta meča. 

"Generalno mi smo od samog početka smo u oba pravca bili kvalitetni. Napravili smo prednost koja nam je dala mogućnost da kontrolišemo rezultat do kraja meča i da na kraju slavimo. Mislim da smo odigrali jako dobro čitav turnir", rekao je on. 

Potom je analizirao igru svog tima na celom turniru, to jest počeo je to da radi...

"Razmišljam na način da smo se pripremali da ovde odigramo dobro", rekao je Radonjić , pa zastao! 

Čuo je skandiranje navijača Crvene zvezde koji su u glas skandirali, tako da se njegovo ime orilo "Čairom". On im je odgovorio tako što je prekinuo sa svojim odgovorom, široko se nasmejao 

Pogledajte kako je to izgledalo:

Da podsetimo, Radonjić nije ni dočekao kraj meča na terenu, jer je isključen na kraju treće četvrtine.

Prvi trofej u sezoni otišao je u ruke crveno-belih, a kapiten pobedničke ekipe Branko Lazić dobio je priliku da podigne pehar!

elim da čestitam ekipi i klubu, da se zahvalim navijačima na podršci koju su nam pružili. Želim da čestitam momcima koji su izneli večeras ovu tešku utakmicu. Imamo malo vremena da proslavimo,a  onda se spremamo za sledeće obaveze", rekao je odmah posle meča Lazić.