POGLEDAJTE!

ŠOU! MAJKL DŽORDAN JE ŽELEO DA PRIĐE SAMO JEDNOM IGRAČU: Prišunjao se Luki Dončiću, pa uradio ovo! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Majkl Džordan se izuzetno obradovao kada je ugledao Luku Dončića.

Izvor: Twitter/OfficialIJPSport/brasilcoast2/Screenshot

Mnoge legende NBA lige prisustvovale su zanimljivoj Ol-star utakmici u kojoj je slavio Lebronov tim, ali je šou opet uspeo da "ukrade" najveći košarkaš svih vremena.

Majkl Džordan bio je jedan od igrača koje je NBA pozvala povodom obeležavanje 75. godišnjice najboljeg košarkaškog takmičenja sveta, a čuveni as je to iskoristio da se dobro zabavi. Stigao je da "pecka" neke bivše rivale poput Medžika Džonsona i Čarlsa Barklija, ali i da razmeni reči sa novim nadama.

Izgleda da mu se najviše dopada Luka Dončić pošto je njemu prišao na parketu uoči početka Ol-star utakmice i zgrabio ga sa obe ruke, a čini se da je i košarkaš Dalasa ostao u čudu.

Dončić je sa Džordanovim brendom pre tri godine potpisao skupoceni ugovor o sponzorstvu i od tada očigledno gaje veoma dobar odnos.

Majkl Džordan je stigao da razmeni nekoliko rečenica sa Lukom Dončićem uoči utakmice, koje nažalost nismo čuli najbolje, a u razgovor se odmah potom ubacio i Karl-Entoni Tauns, najbolji trojkaš na Ol-star vikendu.

"To je neverovatno. Ne znam kako da objasnim taj momenat. To je samo neverovatno... Majkl Džordan zna moje ime, to mi baš znači. To je neverovatan trenutak, nemam reči to da objasnim", i dalje je bio u čudu Luka Dončić dok je razgovarao sa novinarima ka konferenciji.

Pogledajte i iz drugog ugla kako se Džordan "prikrao" Dončiću!