BRAVO!

NBA ZVEZDU "RAZAPELI" ZBOG JEFTINOG STAJLINGA: Zarađuje 20 miliona, a to nosi!? Ovako im je ZAPUŠIO usta! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Nismo navikli na NBA zvezde koje se razbacuju novcem, pa je ljudima bilo čudn.

Izvor: YouTube/Cleveland Cavaliers/Instagram/NBA/Screenshot

Američki košarkaš Džaret Alen (23, 208 cm) igra sjajno ove sezone za Klivlend i odlukom NBA komesara Adama Silvera dobio je šansu da igra na Ol-star utakmici.

Zauzeo je mesto umesto povređenog Džejmsa Hardena i debitovao na Ol-staru, čak dobio i više prostora od Nikole Jokića koji je glasovima navijača postao starter u timu Lebrona Džejmsa. Ipak, njegovih deset poena sa meča najvećih NBA zvezda neće se toliko pamtiti kao njegov "autfit" o kome pričaju svi u Americi.

Alen se u petak, prvog dana Ol-star ludila, pojavio u hali u Klivlendu obučen u komotnu garderobu, odnosno nije privlačio pažnju kao neke njegove kolege koje vole da provociraju ekscentričnim stajlingom.

Izabrao je običan duks, koji ne deluje preterano skupo, kao i neupadljive tamne pantalone i sive patike.

Jedan od navijača primetio je to i na Tviteru je okačio njegovu fotografiju uz poruku da je to "najgori stajling koji je video u životu", a nije dugo trebalo da bi postao viralan. Situacija je toliko eskalirala da je stigla i do košarkaša Klivlenda koji je morao da se "pravda" zbog svedene garderobe na NBA spektaklu.

"Ja sam mislio da je to u redu... Šta je trebalo da radim? Da nosim lanac od 5.000 dolara!? To je smešno, ja se u ovome dobro osećam, to je moj stil", rekao je nasmejani Alen kada su ga i novinari upitali za stajling.

Pogledajte šta je obukao košarkaš koji godišnje zarađuje 20 miliona i tako izazvao kontroverze.