UH!

ZAJEDNO OSVOJILI TITULU, A SAD NE MOGU DA SE VIDE! Svi pričaju o ovoj sceni sa Ol-stara: Prišao Lebronu, pa MUK! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Vrlo neprijatna scena na Ol-sar vikendu u Klivledu.

Izvor: Twitter/Bleacher Report/Screenshot

Pred spektakularnu Ol-star utakmicu u Klivlendu, na kojoj su igrali i Nikola Jokić i Luka Dončić, videli smo veliki broj legendi na parketu pošto je NBA liga obeležavala 75 godina od osnivanja.

Tako su se na jednom mestu našli Medžik Džonson, Karim Abdul-Džabar, Leri Bird, Majkl Džordan, ali i nešto "svežiji" penzioneri poput Kevina Garneta, Pola Pirsa i Reja Alena. Iako su zajedno bili šampioni sa Bostonom 2008. godine, sada uopšte nisu u dobrim odnosima i to se najbolje videlo sinoć.

Dok su Pol Pirs i Kevin Garnet stajali uzdignuta čela - u kadru se pojavio Rej Alen koji ih je totalno ignorisao, a došao je da se pozdravi samo sa Lebronom Džejmsom.

Donekle je "Kralj" bio i razlog razdora između njih trojice pošto je pošto je Alen napustio Seltikse 2012. godine i prešao u Majami. Zajedno sa Lebronom i Bošom oformili su sjajan trio koji je naredne sezone osvojio šampionski prsten, a Garnet mu ni deset godina kasnije nije oprostio izdaju.

Pogledajte kako je reagovao kada je Alen prišao!


"Bio sam vrlo jasan i već sam objasnio da mi se gadilo ono što je Rej Alen učinio. Tada smo mi i Majami bili veliki rivali, pa je to slično kao da neki igrač iz Seltiksa prešao u Lejkerse i obrnuto", ispričao je pre manje od godinu dana Kevin Garnet koga ne prolazi ljutnja.

Zanimljivo je da će Garnet naredne nedelje imati i "svečani oproštaj" od košarke, iako je u penziji već šest godina, a jasno je da Rej Alen neće biti među zvanicama iako su četiri godine igrali zajedno.