ODUŠEVILA

DONČIĆEVA DEVOJKA NAPRAVILA POMETNJU NA OL-STARU! Retko dolazi na utakmice, a sad se UTEGLA u kožne pantalone (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Luka Dončić je sa tribina u Klivlendu imao sjajnu podršku.

Izvor: Profimedia/Instagram/anamariagoltes/printscreen

Slovenački košarkaš Luka Dončić i ove godine je bio učesnik Ol-star utakmice, ali će više od toga pamtiti zagrljaj sa najboljim svih vremena Majklom Džordanom koji mu se "prišunjao" na parketu.

Luka ga je gledao "zaljubljeno", nikada nije krio da mu je idol, a imao je i ko njega da gleda na taj način. Meč u Klivlendu posmatrala je i dugogodišnja partnerka Luke Dončića koja se inače vrlo retko pojavljuje na utakmicama, štaviše u Dalasu i ne pamte kada su je videli u loži.

Anamarija je oduševila stajlingom pošto je nosila navijačku jaknu sa brojem "77" na leđima, koji i Dončić nosi na dresu u Dalasu, ali i slovenskom zastavom na rukavu.

Ipak, njenim pratiocima su se možda najviše dopale kožne pantalone u koje se utegla...

Pogledajte!

Simpatična slovenačka manekenka Ana Marija Goltes je inače završila Ekonomski fakultet u Ljubljani, a potom se okrenula modelingu i modi u SAD.

Luka i Anamarija su u vezi nekoliko godina, ali njihovo poznanstvo traje još od detinjstva. Počeli su da se druže kada su imali 12 godina, a upoznali su se u Hrvatskoj na primorju, gde su njihove porodice letovale. Nekoliko godina kasnije započeli su vezu koja i dalje traje, a Anamarija je bila tu da isprati Lukine najveće uspehe u karijeri.

Zanimljivo je da su pred draft 2018. godine, kada je Dončića birao Dalas, imaju razmirice i došlo je do kratkotrajnog raskida, ali su se pomirili i njihova ljubav cveta.