ŠTETA

BOGDAN SE RASPUCAO - OVO JE PRAVA PARTIJA: Atlanti ni Srbin nije dovoljan, RASPALI se i "prosuli" 17 poena razlike!

Autor Nebojša Marković

Srpski bek je bio odlično raspoložen, ali u redovima Hoksa nije bilo mnogo takvih igrača.

Izvor: Profimedia

Sjajna partija Bogdana Bogdanovića, ali ni to nije dovoljno! Boston je savladao Atlantu posle velikog preokreta, uprkos odličnoj šuterskoj večeri srpskog beka!

BOSTON SELTIKS - ATLANTA HOKS 107:98
/19:28, 32:37, 31:13, 25:20/

Ušla je Atlantu u seriju od tri pobede u četiri meča, ali u tom ritmu nisu uspeli da nastave. Imali su "plus 17" protiv Seltiksa u jednom trenutku, ali ništa nije vredelo.

Bogdan Bogdanović ubacio je 25 poena u porazu Atlante od Bostona, uz još četiri skoka i tri asistencije, za 37 minuta provedenih na terenu.

Šuterski je Bogdanović odlično funkcionisao (7/7 za dva poena i 3/9 za tri) pa je bio uz Treja Janga najbolji strelac u svom timu. Jang je sa 31 poenom predvodio Hokse, međutim, očajno drugo poluvreme koštalo ih je pobede.

Posle 37 poena ubačenih u drugoj četvrtini, gosti iz Džordžije su ubacili tek 33 za celo drugo poluvreme, pa su Džejson Tejtum i drugovi došli do velikog preokreta i na kraju čak i lake pobede.

Tejtum je ubacio 33 poena, Derik Vajt iGrent Vilijams po 18, dok je Markus Smart pobedi Seltiksa doprineo sa 16 poena. U timu Atlante, osim Janga i Bogdanovića malo ko je bio na nivou, pošto je Danilo Galinari dodao 12 poena.

Atlanta sada ima skor 29-32 i na 10. mestu Istoka je, što je poslednje mesto koje vode u razigravanje pred plej-of. Evo kako je Bogdanović igrao protiv Bostona:

Bogdan Bogdanović protiv Seltiksa
Izvor: Youtube/Z. Highlights