Košarka

BRATE, KAKO KIDAŠ! ŠOU BOBIJA I LUKE: Srbin plesao kao Majkl Džekson, Luka zviždao, pa propevao na slovenačkom! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Bobi je uvek spreman da napravi šou.

Izvor: YouTube/screenshot/Dallas Mavericks

Luka Dončić i Boban Marjanović redovno prave šou u NBA, a sada su umesto narodnjaka koje redovno slušaju i pevaju pred mečeve počeli da se bave i stranom muzikom. 

Dalas je snimio video u kome jedan drugome treba da objasne koju pesmu čuju u slušalicama. Prvi na redu je bio srpski centar, a čim je zapevao hit grupe Kvin "We are the champions" Dončić je stavio ruke preko ušiju! 

Potom je usledila "Billie Jean" od Majkla Džeksona uz koju je Marjanović pokazao zavidne plesne veštine, a kada je Dončić ogodio o kojoj se pesmi radi povikao je:

"Bravo brate, kako kidaš! Ovako mi to radimo!"

Otkrio je i da je "I want it that way od Bekstrit Bojsa jedna od Lukinih omiljenih pesama, a kada su počele da se slušaju balade uhvatio je Dončića za ruku! 

Pogledajte kako je to izgledalo: 

Dončić nije umeo da mu objasni pesmu "Country roads" jer je znao samo njenu slovenačku verziju, a onda je hit ABBA "Dancing Queen" zviždao, na Bobijevo oduševljenje. 

Najveći spektakl sačuvan je za kraj kada se Marjanović oduševio na stihove "It's my life" od Bon Džovija i na kraju spektakularno zaplesao uz "Despacito".