RASPOLOŽENO

BIVŠLI PLEJ PARTIZANA REAGOVAO NA INTERVJU ZVEZDINOG IGRAČA: To bi me povredilo pre, ali s obzirom na njegov tim sada...

Autor Nemanja Stanojčić

Košarkaš Zvezde Eron Vajt je dao intervju zbog kog se oglasio i nekadašnji plejmejker Partizana Leo Vesterman.

Izvor: MNPress

Intervju Erona Vajta je privukao veliku pažnju. Košarkaš Crvene zvezde je nedavno pričao za specijalizovani košarkaški portal "BasketNews" i tamo je dao neke zanimljive odgovore.

Jedno od pitanja koje je dobio bilo je vezano za trojicu plejmejkera, dvojicu sa kojima je igrao u Žalgirisu i jednim sadašnjim saigračem. Nije mu bilo lako, a zbog toga se oglasio i nekadašnji igrač Partizana.

Naime, Vajt je dobio zadatak da od trojice organizatora igre izabere jednog koji bi bio u startnoj postavi, jedan bi počeo sa klupe, a jedan ne bi bio u timu uopšte. Opcije su bile Nejt Volters, Leo Vesterman i Tomas Volkap.

"Uf, dajte. Ovo je užasno. Nejt je moj saigrač, morate Pengosa da dodate. Neko od njih će se ljutiti na mene. Volters će početi, on je moj saigrač sada", počeo je Vajt.

Tada se novinarka ubacila i dodala da je Vesterman povređen.

"Da, da, tako je. Leo je povređen, zato nije u timu. Volkap počinje sa klupe, ali će igrati 28-30 minuta. Može da igra i zajedno sa Nejtom", odgovorio je Vajt.

Taj snimak je video i Vesterman pa je prokomentarisao, uz jasnu aluziju da mu ne smeta što ga nije odabrao da igraju zajedno u Zvezdi.

"Ovo bi me možda povredilo da sam u Žalgirisu, ali s obzirom na Eronov trenutni tim. Kul sam sa tim", napisao je Vesterman uz nekoliko smajlija i dodao da je Vajt i dalje "njegov čovek".

Crvenu zvezdu večeras očekuje duel sa Makabijem koji bi mogao da bude ključ za top8 fazu Evrolige.