POSLUŠAJTE!

E, ZBOG OVOGA JE JOKIĆ MVP! OSTAJE GOSPODIN DO KRAJA: Pitali ga za Embida, a Nikola je dao džentlmenski odgovor! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić je sve najlepše ispričao o Džoelu Embidu.

Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić osvojio je MVP nagradu prošle sezone pošto je briljirao u dresu Denvera, a dobio je najviše glasova iako nije toliko zanimljiv medijima, o društvenim mrežama da ne pričamo...

Nije tajna da se kod Jokića najviše ceni košarkaški kvalitet, ali i ljudski. Svi njegovi saigrači ga hvale kada god stignu, podsećaju da je dobar i učtiv, uz to i duhovit, pa tako ni karakter ne bi trebalo izbaciti iz važnog elementa za MVP-a. Ta njegova strana ličnosti ponovo je "isplivala" kada se povela priča o njegovom ljutom rivalu.

Džoel Embid je možda najveća konkurencija Nikoli Jokiću za MVP priznanje, a na kraju bi moglo da odluči koji tim - Denver ili Filadelfija - bude imao više pobeda.

Dok se Embid trudi da sebe "izgura" na prvo mesto u MVP trci, Jokić je ostao potpuno skroman i svoj.

"Embid je sjajan igrač, veliki igrač. Onako, zaista sjajan, sjajan igrač. Može da uradi sve što poželi na parketu, gotovo uvek kontroliše utakmicu pa je logično da bude u MVP trci, jer je najbolji igrač u ligi. Veoma je dominantan", rekao je Nikola Jokić na konferenciji za medije.

Ove sezone Nikola Jokić prosečno beleži 26,1 poena, 13,8 skokova i 8,1 asistenciju, dok je Džoel Embid na 29,7 poena, 11,2 skokova i 4,3 asistencije.