PAR

NBA AS JE ZBOG NJE OSTAVIO MANEKENKU! Ova lepotica je zaludela Tompsona - Klej uživa sa poznatom američkom glumicom!

Autor Nemanja Stanojčić

Klej Tompson je u vezi sa američkom glumicom, zvezdom u usponu.

Izvor: Instagram/Screenshot/lauraharrier/Profimedia

Vratio se Klej Tompson konačno na parket. Posle duge pauze zbog povrede se ponovo pridružio Stefu Kariju. Sa popularnom "Spleš braćom" Golden Stejt je jedan od favorita za novu NBA titulu. Ukoliko ostanu zdravi, uz sjajnog Drejmonda Grina, mogu da naprave ogroman uspeh i ove sezone.

Kada je na terenu Tompson je jedan od najboljih košarkaša na svetu. Njegove partije i način igre oduševljavaju fanove širom sveta, ali Klej nije uspešan samo na parketu. Ima veliki uspeh i van terena pošto je otkriveno da je u vezi sa američkom glumicom Laurom Herijer, zvezdom u usponu.

Prema pisanju američkih medija Klej i Laura se zabavljaju još od 2018. godine, ali nisu o tome želeli da pričaju u javnosti. Njih dvoje žele da sačuvaju svoju privatnost i zbog toga ne objavljuju ni previše zajedničkih slika na društvenim mrežama.

Doduše, nekoliko puta su uhvaćeni okom kamere u društvu, pa tako postoji i jedan zanimljiv snimak na kome se vidi da su njih dvoje zajedno. Na Tompsonovoj rođendanskoj žurki, pa na odmoru u Meksiku i u još nekim situacijama.

Klej ne voli previše da priča o privatnom životu, ali se zna da je ranije bio u vezi sa manekenkom Karlin Henri. Inače, bilo je spekulacija da su Tompson i Laura imali probleme i da su raskinuli 2019. godine, ali da su se ubrzo pomirili.

Što se Laure tiče, ona je nedavno glumila Liz u filmu "Spajdermen, povratak kući", zbog toga je dobila veliki broj pohvala. Pre ulaska u filmsku industriju je bila model.

Klej Tompson i Laura Herijer
Izvor: YouTube/LetsGoWarriors