POGLEDAJTE

HIT! DA LI JE OVO NAJGORE DODAVANJE U NBA ISTORIJI? Vestbruku se smejala cela dvorana, ni on nije verovao šta je uradio!

Autor Nebojša Marković

Na društvenim mrežama su požurili da Vestbrukovo "dodavanje" okarakterišu kao jedno od najgorih viđenih, a ni igrač Lejkersa nije mogao da se ne nasmeje.

Izvor: YouTube/NBA Highlights/Printscreen

Los Anđeles Lejkersi su uspeli da prežive Toronto i upišu pobedu u Kanadi, ali tek posle produžetka. Ekipa predvođena neverovatnim Lebronom Džejmsom sa njegovih 36 poena, savladala je Reptorse 128:123.

Ipak, jedan detalj na meču mnogo je slatko nasmejao, pošto se Lebronov saigrač Rasel Vestbruk u jednoj situaciji propisno izblamirao.

Lejkersi su jedva stigli do pobede u kojoj je Vestbruk ostvario "tripl-dabl" sa 22 poena i po 10 skokova i asistencija. No, u jednom napadu se toliko nije proslavio da ga je čitava dvorana u Torontu zbog toga ismevala.

Vestbruk je započeo jedan brzi napad Lejkersa, hteo je da odigra pas za Ejverija Bredlija, ali je lopta u četvrtom redu tribina, daleko od njegovog saigrača.

Nasmejao se odmah Vestbruk, pokazujući da je napravio grešku, a u kadru su se mogli videti i navijači Toronta koji su pokazivali na koji način je igrač Lejkersa odigrao "najgore dodavanje u NBA ligi", kako su ga pojedini opisali:

Vestbruk najgore dodavanje u NBA
Izvor: YouTube/NBA Highlights