SUKOB

BURNO U PIONIRU: "KOME TI OBJAŠNJAVAŠ PI**A TI MATERINA"! Opet FRKA na klupi Partizanovog rivala - ŠTA TI VIŠE PRIČAŠ?

Autor Nemanja Stanojčić

Na utakmici protiv Partizana je ponovo došlo do verbalnog duela izmeđ Dragana Bajića i Alekse Radanova.

Izvor: Arenasport/printscreen

Kada igraju Partizan i Igokea, često su u centru pažnje trener Dragan Bajić i igrač Aleksa Radanov. Bar je tako bilo u dosadašnja dva duela ovih timova. U Laktašima je došlo do žestoke svađe na klupi, a nešto slično se ponovilo na meču u Beogradu.

Na poluvremenu crno-beli vode (39:29), ali se najviše priča o jednom momentu koji se dogodio početkom druge četvrtine. Gosti su tada mali vođstvo (22:24), da bi onda Madar pogodio, Bajić je odmah odreagovao i tražio tajm-aut. Tada je došlo do novog sukoba na klupi.

Trener gostujućeg tima je bio besan na Radanova zbog grešaka i zbog nekih reakcija na terenu. Stavio mu je to do znanja tokom minuta odmora.

"Šta, kome ti više objašnjavaš pi**a ti materina i košarka tvoja. Kome objašnjavaš više!? Tri lopte si izgubio", vikao je Bajić.

Ostao je Radanov u igri posle toga, ali ne previše. Posle povratka na parket je napravio faul u napadu, pa je usledila reakcija, zamenio ga je Marko Jošilo. Nekadašnji igrač Crvene zvezde se nije vraćao u igru do odlaska na odmor.

Trener Igokee poznat je po temperamentnom vođenju utakmica, pa se pamti i jedan tajm-aut na kojem je svoje igrače kritikovao da su "kao uličari, a pare dobijaju na vreme".