Košarka

EVO ZAŠTO JE NURKIĆ POBESNEO I OTEO MOBILNI: Isplivali detalji - otkriveno šta mu je navijač dobacivao!

Autor Mladen Šolak

Procurelo šta je navijač dobacivao košarkašu

Izvor: Twitter/screenshot/barstoolsports

As Portlanda Jusuf Nurkić napravio je incident ove nedelje, jer je prišao jednom navijaču kraj terena, oteo mu mobilni iz ruku i bacio. I zbog toga je zvanično kažnjen novčanom sankcijom od 40.000 dolara.

NBA je obrazložila tu kaznu "sukobom sa gledaocem, otimanjem mobilnog telefona i bacanjem u gledalište", a portal "Jahu sports" otkrio je zašto je centar iz Živinica pobesneo.

Navodno, navijač je iznervirao Nurkića tako što mu je pominjao majku i dobacivao "majka ti je smeće", a uz to je dobacivao košarkašu iz BiH pominjući i njegovu baku, koja je preminula od posledica kovida 2020. "Baba ti je smeće", citirane su reči navijača iz prvog reda gledališta.

S obzirom na to da je Nurkić veoma emotivno govorio o baki i da je slao dirljive poruke celom svetu, jasno je koliko ga je ovo povredilo i pretpostavka je da je to bio uzrok zbog kojeg je košarkaš Portlanda prešao crtu i zgrabio navijaču telefon.

Ako su tačni ovi navodi američkih novinara, i navijač je debelo prešao crtu i takođe bi mogao da bude kažnjen zbog ovakvog ponašanja.