POGLEDAJTE!

"IMA DA TE PREBIJEM, ISPRAŠIĆU TE PO DU**TU!" Burno u NBA - umalo se potukli saigrači usred meča, trener ih razdvajao!

Autor Milutin Vujičić

Malo je reći da su bili nervozni na klupi Majamija.

Izvor: twitter/screenshot/@NBCSWarriors

Majami je prethodne noći izgubio od Golden Stejta (118:104), ali to će biti najmanji problem za tim Erika Spolstre pošto su prvoplasirani tim Istoka.

Mnogo veće glavobolje zadaće mu situacija iz treće četvrtine kada je umalo svedočio tuči njegovih igrača, i to veterana... Džimi Batler nije igrao sjajno, Voriorsi su bili u seriji 13:0, a kapiten tima Judonis Haslem je zbog toga želeo da se obračuna sa njim i umalo je došlo do tuče.

"Ima da te prebijem, ima da te prebijem... Isprašiću te po dupetu!", urlao je Haslem na Batlera i pokazivao na njega prstom nezadovoljan igrom u odbrani, bio je spreman i da zamahne pesnicom.

Pogledajte!


Batler je potom ustao sa klupe i to nije smirilo Haslema koji je sve glasnije pretio svom saigraču, a potom su se umešali i ostali igrači Majamija kako bi zadržali najstarijeg igrača NBA lige. Trener Spolstra ostao je u čudu šta se dogodilo i samo pukom srećom izbegnuta je ozbiljnija tuča igrača Majamija.

"Imamo kompetetivan tim i razbijali su nas, nismo igrali na nivou koji smo hteli, svi koji su bili u gužvi su bili nezadovoljni... Imamo važnije stvari, ovo ostavljamo iza nas", objasnio je Spolstra na konferenciji za medije.

Pogledajte sukob i iz drugog ugla!

Tagovi