ŠTA VI KAŽETE?

HIT! KARDAŠIJANKA IMA SVOJU PETORKU U NBA LIGI! Kendal je sa svima njima bila u vezi, traži se najbolji ŠESTI IGRAČ!

Autor Nemanja Stanojčić

Jedna objava je postala hit na društvenim mrežama. Dokle bi ova postava dogurala u NBA ligi?

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/kendalljenner/Eurosport

Polako se ligaški deo NBA sezone bliži kraju. Timovi se bore za plej-of i što bolje pozicije za doigravanje, a tu su i ekipe koje se trude da svoje mesto obezbede preko plej-in turnira. Vodiće se prava bitka do samog kraja...

Dok timovi u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu traže svoje mesto za nastavak sezone, na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja je postala viralna. U pitanju je slika na kojoj se nalaze NBA igrači koji su bili u vezi sa manekenkom Kendal Džener.

Kendal, čije sestre su Kardašijake (Kortni, Kim i Kloi), se zabavljala sa nekolicinom poznatih NBA igrača, a trenutno je u vezi sa Devinom Bukerom. Navijači su to iskoristili da naprave petorku košarkaša sa kojima je ona bila u vezi.

U petorci Kendal Džener su: Ben Simons, Kajl Kuzma, Dianđelo Rasel, Devin Buker i Blejk Grifin.

Očekivano, krenuli su razni komentari navijača, a jedno od najzanimljivijih bilo je dokle bi ova petorka dogurala u borbi za NBA prsten.

Simons je nedavno prešao u Bruklin, Kuzma igra za Vašington, Rasel nosi dres Minesote, Buker je u Finiksu, dok je Grifin već neko vreme u Netsima. Ako bude raskinula sa Bukerom, da li će ovoj petorci biti priključen i "najbolji šesti igrač"?