AU!

LEBRON POKUŠAO DA NADMAŠI DŽORDANA, PA SE OBRUKAO! Džejms dobio nagradu kojom se NEĆE hvaliti - zbog ovoga ga prozivaju!

Autor Nemanja Stanojčić

Ovo je priznanje koje Lebron sigurno neće uvrstiti u svoju vitrinu...

Izvor: Profimedia

Lebron Džejms je jedan od najboljih košarkaša današnjice bez dileme. Njegove igre i potezi u NBA ligi i sa 37 godina pokazuju zbog čega je toliko dugo dominirao parketima u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Navijači često vole da ga porede sa Majklom Džordanom, ali je ipak legenda Čikaga po mnogima ispred njega.

Zbog toga je Lebron odlučio da se oproba i u filmskoj industriji. Snimio je film "Spejs džem: Novo zaveštanje". U pitanju je nastavak origialnog filma "Spejs džem" u kom je glavnu ulogu tumačio upravo Džordan. Ali, za razliku od Majkla koji je snimio film koji mnogi obožavaju, nastavak je mnoge razočarao, pa se tako i Lebron obrukao.

Na dodeli nagrada "Zlatna malina" je pokupio neke nagrade kojima se neće pohvaliti definitivno. U pitanju su nagrade koje su kontra čuvenoj dodali "Oskara", dele se priznanja za najgore, a ne za najbolje. Tako je Lebron proglašen za najgoreg glumca.

Za razliku od mnogih individualnih prznanja i titula kojima može da se pohvali, ovo je nagrada koju sigurno neće smestiti u svoju vitrinu. Zbog toga je trenutno na udaru, pa ga mnogi prozivaju. Igra u Los Anđelesu, ali izgleda da mu Holivud i filmovi ipak ne leže.

Uz sve to Džejmsa čeka velika borba in a samom terenu pošto su Lejkersi trenutno deveti na Zapadu, daleko su od plej-ofa, pa će mesto u doigravanju morati da traže kroz plej-in turnir.