Zanimljivo!

ŠOKANTNO! NBA ZVEZDA U VEZI SA TRANSEKSUALKOM?! Bivša ga optužila da je GEJ - isplivale slike iz njegovog stana! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Dilon Bruks igra najbolju sezonu u karijeri, a prate ga skandali koji nemaju veze sa košarkom.

Izvor: Instagram/bigbambina/printscreen

Kanadski košarkaš Dilon Bruks (26) ove sezone igra sjajno u dresu Memfisa i prosečno ubacuje čak 18 poena po meču, ali je pažnju na sebe skrenuo jednom aferom. Momak kojeg je jedna od njegovih bivših optužila da je gej sada je navodno u vezi sa Big Bambinom, trans osobom koja redovno prati mečeve njegovog tima.

Po informacijama koje su se pojavile u SAD, Big Bambina je transeksualka i već neko vreme njih dvoje su od javnosti krili svoju vezu.

Bruks je od 2017. godine u NBA ligi i ovo nije prvi put da se govori o njegovom seksualnom opredeljenju. Ranije su kružile priče da je jednu od svojih bivših devojaka prevario sa trans osobom, ali su izvori bliski igraču demantovali te glasine. Iako se Dilon tada nije oglašavao, bilo je jasno da on smatra kako je afera nameštena od strane devojke sa kojom je raskinuo.

Ovo je Big Bambina, za koju se veruje da je nova devojka košarkaša Memfisa:

Ipak, kanadski košarkaš i jedan od najboljh igrača Memfisa ponovo se našao u sličnom problemu.

Glasine su dodatno podgrejane jer je pored fotografija iz dvorane u kojoj Dilon Bruks igra ona pozirala i u stanu za koji se veruje da je njegov. Na jednom od storija vidi se pas kojeg i Dilon često kači na društvene mreže, ali je Kanađanin nakon poslednjih dešavanja odlučio da se povuče u ilegalu.

On je zaključao svoj instagram profil koji prati skoro 130 hiljada ljudi, dok Big Bambina i dalje koristi tu platformu.

Pogledajte kako se tamo hvali odlaskom na NBA utakmice: