Teška povreda

LOŠE VESTI SU POTVRĐENE - BOLAN KRAJ AMERIKANCA U BUDUĆNOSTI: Pukla je Ahilova tetiva, dugo neće igrati košarku!

Autor Mladen Šolak

Jedan od najvažnijih igrača Aleksandra Džikića mora na pauzu

Izvor: MN Press

Centar Budućnosti Vili Rid (31) definitivno je pokidao Ahilovu tetivu i pred njim je pauza od bar pola godine, objavile su Vijesti. Njegov klub je potvrdio lošu vest, čime su se obistinile crne slutnje iz meča protiv Burga.

Rid je u tom porazu svog tima pao na parket krajem prvog poluvremena i odmah je bilo nagovešteno da je nastao veliki problem sa Ahilovom tetivom, koja ga je i ranije mučila i zbog koje će morati na jako dug oporavak. U tom procesu će dodatno komplikovati situaciju njegova visina i godine.

Budućnost prolazi kroz katastrofalan period, izgubila je sedam utakmica u poslednjih mesec dana i uoči završnice sezone situacija ne izgleda dobro po ekipu Aleksandra Džikića. U Ridovom odsustvu, centarsku poziciju popuni preostala klasična "petica" Zoran Nikolić, a tu su i prinudna rešenja, krilni centri Filip Barović, Marko Jagodić-Kuridža...

Budućnost u ABA ligi ima isti broj pobda kao i Cedevita Olimpija (15), uz odigran meč manje i poraz manje. Do kraja borbe za treće mesto igraće protiv Krke, FMP-a, Borca, Crvene zvezde i Splita.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt