OBJASNIO SVE

PAVIĆEVIĆ ISKREN POSLE PORAZA - OVDE SE KIDAJU NOGE BARSI I REALU! Trener Mornara hvali Partizan: Potpuno drugi tim!

Autor Nemanja Stanojčić

Trener Barana Mihailo Pavićević je posle poraza od Partizana imao samo reči hvale na račun crno-belih.

Izvor: Youtube/screenshot/BC Partizan TV

Partizan je upisao novu pobedu u ABA ligi. U "Pioniru" je pao i Mornar (95:83). Srpski tim je ostvario 20. trijumf u regionalnom takmičenju i nastavio je sa dobrim rezultatima pred početak plej-ofa.

Gosti su u drugom poluvremenu uspeli da priprete i da se vrate u igru, ali samo na kratko. Nisu imali rešenja za Zeka Ledeja koji je briljirao na obe strane terena (24, 5sk, 5as).

Po završetku utakmice, na konferenciji za medije, strateg Barana Mihailo Pavićević je prvo čestitao crno-belima na trijumfu.

"Čestitam protivniku na zasluženoj pobedi. Mi smo odigrali mnogo bolje nego što sam očekivao u ovom trenutku. Osim te prve četvrtine kada smo bili potpuno dekoncentrisani. Pokušao sam da im objasnim da se ovde kidaju noge i Barseloni i Realu, ne jednom malom Balši Živanoviću (2001. godište). To je jedno sazrevanje kroz koje on i mnogi drugi moraju da prođu", rekao je Pavićević.

Zatim se vratio na analizu samog meča.

"Uhvatli smo ritam posle toga, nismo srljali i to je dalo rezultat, jer smo bili konkurentni u jednom delu. Nemam šta da zamerim igračima. Dali su maksimum i u ovakvoj atmosferi nije lako igrati. Bićemo na dobitku, taj mladi plej je dobio minutažu da igra u ovakvom ambijentu, da dobijemo i kvalitetnog domaćeg igrača."

Imao je samo reči hvale za Željka Obradovića i crno-bele.

"Zahvaljujem se Obradoviću na gostoprimstvu i svima u klubu. Priredili su nam fantastičan doček, trudićemo se da dupliramo, da budemo još bolji nego što su oni bili i želim im da osvoje sve ono što su planirali. Vidi se da je ovo potpuno druga ekipa i ozbiljnija igra nego na početku sezone. Nije na meni da analiziram, želim im sve najbolje u nastavku sezone", zaključio je Pavićević.