Pogledajte

PUNE OČI SUZA! "ZDRAVO MANU, DOBRO DOŠAO U KUĆU SLAVNIH": Ovako je Đinobili saznao da je u društvu BESMRTNIH asova

Autor Mladen Šolak

Pogledajte emotivan video

Izvor: Twitter/spurs

Zajedno sa srpskom legendom Radivojem Koraćem, u Kuću slavnih u Springfildu u "Klasi 2022" primljen je i argentinski velikan Manu Đinobili (44). Čuveni košarkaš San Antonija, sa kojim je osvojio četiri titule, a prethodno i osvajač Evrolige sa Virtusom, emotivno je primio vest da je ušao besmrtnih asova.

Sudeći prema snimku koji je objavio San Antonio, ta sjajna vest sačekala ga je u domu, gde mu je rečeno da se u aktuelnoj klasi pridružio Koraću, nekad sjajnom plejmejkeru Timu Hardeveju, trenerima Džordžu Karlu, Delu Herisu...

"Zdravo gospodine Đinobili, ovde Džon Doleva iz Nejsmitove "Kuće slavnih" u Springfildu, kako ste?", začuo se glas sa druge strane veze. "Kako si Džone, dobro je čuti te", odgovorio je Đinobili, suzdržavajući smeh i emocije.

"Hoću da ti čestitam jer si izabran u Nejsmitovu Kuću slavnih, u Klasi 2022. Čestitam ti", glasila je poruka Đinobiliju. Na to je Argentinac uzvratio, pod emocijama: "Sjajno je čuti ovo od vas, veoma cenim to i radujem se tome što ću vas uskoro videti", dodao je Đinobili.

Pročitajte kolumnu Edina Avdića o Manuu Đinobiliju - "Košarkaški Maradona".