KAKO BRE?

NE POŠTUJU JOKIĆA! TRI LEGENDE, A NIKO NEĆE SRBINA: Šekil i Vejd ni da čuju - "Ma biram Embida 1.000 puta!" (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

U studiju su bila trojica legendarnih NBA košarkaša i voditelj, a sva četvorica su bila protiv toga da u idealnu petorku izaberu Nikolu Jokića.

Izvor: Profimedia/YouTube/NBA on TNT/Printscreen

Nikola Jokić nastavlja da pomera granice i ispisuje istoriju, pošto je protekle noći postao prvi čovek u istoriji NBA koji je uspeo da u jednoj sezoni ostvari 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija.

Ipak, i pored svega toga, NBA legende misle da je Džoel Embid bolji od Srbina!

Jokić je u pobedi Denvera nad Memfisom uprkos razbijenoj glavi u prvom minutu meča, ubacio 35 poena uz 16 skokova i šest asistencija. Overio je plasman Nagetsa u plej-of i pokazao zbog čega je glavni favorit da drugu godinu zaredom bude proglašen za MVP-a.

No, Šekilu O'Nilu, Dvejnu Vejdu i Džamalu Krofordu to ipak nije dovoljno. Oni imaju svog favorita, što su pokazali kada su birali njihove najbolje petorke tekuće sezone.

"Reći ću da je Embid moj centar. Tu su u timu i Adetokunbo i Kevin Durent. Uz njih, Devin Buker i Luka Dončić", počeo je Kroford. O'Nil je imao manjih promena.

"Dža Morent, Devin Buker, Kevin Durent, Janis Adetokunbo i Embid", bio je njegov izbor, dok je Vejd "iskopirao" Kroforda.

"Ja moram da kažem da biram istu petorku kao Džamal", rekao je Vejd, dok se voditelj Adam Lefko ubacio.

"Samo želim da istaknem da su tri NBA legende birale Embida pre Jokića. Samo to da istaknem", rekao je Lefko, pre nego što su ga ostali napali da i on izabere tim.

"Evo reći ću vam moje. Ne, ne, biram Embida svaki put 1.000 puta. Embid, Janis, Durent, Luka Dončić i Buker. Dakle isto kao ti", rekao je voditelj Džamalu Krofordu.

NBA legende biraju petorku
Izvor: YouTube/NBA on TNT