Čestitke

PRINOVA KOD JOKIĆA - JOŠ JEDNA ĆERKA! Nikola primao čestitke posle utakmice: To je NAJVAŽNIJE

Autor Mladen Šolak

Najbolji košarkaš sveta postao je stric

Izvor: Profimedia

Šira porodica Nikole Jokića brojnija je za još jednog člana, jer je njegov brat dobio ćerku. To je bila glavna vest za najboljeg košarkaša NBA lige u jako turbulentnoj noći, u kojoj je ušao u istoriju NBA lige, igrao maestralno u meču protiv Memfisa, ali i dobio snažan udarac u glavu.

Posle utakmice, u razgovoru sa dopisnikom Radio-televizije Srbije iz Čikaga, Jokić je sa širokim osmehom primio čestitku za prinovu u familiji.

"Hvala na čestitkama za rođenje bratove ćerke, mislim da je to najvažnije, da se porodica širi, uveličava, množi i da ide gore", rekao je Nikola na konferenciji za novinare, potvrdivši da su Jokići upravo postali brojniji. Nikola i njegova supruga Natalija dobili su u septembru prošle godine ćerku Ognjenu.

Tek posle razgovora o najvažnijoj stvari, Jokić je govorio o košarci.

"Što se tiče utakmice, bila je sjajna za nas, četvrtu sezonu uzastopce smo obezbedili plej-of, pobedili smo ekipu koja nas je pobedila tri puta, fali im par igrača, fali i nama, ne obraćam pažnju na to ko je tu, ko nije. Imamo sedam dana da se pripremimo za utakmicu, ne znamo s kim igramo, možda i znamo, ali ja ne znam... Sjajno je što smo opet ušli u plej-of, nadam se da ćemo da osvojimo nešto"

Nagetsi su sa Jokićem u timu navikli na učešće u plej-ofu, iz kojeg su prethodno odsustvovali čak pet godina. U proleće 2019. stali su u drugoj rundi, u "bablu" 2020. otišli su korak dalje i došli do finala konferencije u kojem su ispali protiv kasnijih šampiona, Lejkersa, dok su prošle sezone glatko izgubili u polufinalu Zapada protiv Finiksa (0-4).