Zanimljiva scena

AMERIČKA ZVEZDA GLEDALA JOKIĆA, A ON SE OSEĆAO LOŠE: Ispisao istoriju, pa upoznao pevačicu za koju NE ZNA! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Poznata pevačica Sijara i njen suprug - NFL kvoterbek Rasel Vilson gledali su meč Nikole Jokića.

Izvor: Instagram/ciara/printscreen/Profimedia

Na poslednjem meču koji je igrao Nikola Jokić je ispisao istoriju kao prvi čovek sa 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija u jednoj  NBA sezoni, a taj meč Denvera gledali su i posebni gosti. Novi kvoterbek NFL ekipe iz Denvera Rasel Vilson i njegova izabranica - svetski poznata pevačica Sijara (36), bili su u prvim redovima dok je srpski centar blistao.

Na kraju meča su se i upoznali, što je imalo simboliku. Nikolu Jokića zbog neverovatnih dodavanja preko celog terena često porede sa NFL kvoterbekovima, a sada je imao priliku da priča sa jednom od zvezda američkog fudbala.

Medije je zanimalo i šta misli o njegovoj supruzi, ali Nikola Jokić nije mogao da im ponudi ono što su želeli da čuju.

Znamo za Nikolin muzički ukus, on ide od Zvonka Bogdana i Đorđa Balaševića do srpskih narodnjaka, pa pojavljivanje američke pop pevačice u hali nije previše uticalo na njega.

Ovako izgleda Sijara:

"Osećam se loše. Ne pratim je, ne znam njenu muziku. Sreo sam ih u hodniku, a bilo mi je neprijatno jer to nije muzika koju slušam. Ja čak i ne slušam američku muziku. Pustiću neku pesmu pa ću vas obavestiti", objasnio je Nikola Jokić novinarima.

Inače, Sijara je od 2015. godine u vezi sa Vilsonom i zajedno imaju ćerku i sina. Rasel je sredinom marta ove godine iz Sijetla trejdovan u Denver Bronkose, pa će biti mnogo više prilike da poznati estradno-sportski par gleda najboljeg igrača NBA lige. A i da on posluša neku pesmu...

Ovako je izgledao susret: