GOSPODIN!

HIT! IGRAO 8 SEKUNDI I ZARADIO 300.000$ - OVO JE NAJBOLJI DAN NA POSLU: Potez o kom bruji NBA, i Lebron mu skida kapu!

Autor Nebojša Marković

Džru Holidej je došao da zaradi bonus i to je i uradio.

Izvor: Twitter/@BleacherReport/Printscreen

Ako ste se ikada pitali kako bi izgledao najbolji dan na poslu u vašem životu, Džru Holidej bi mogao da vam da odgovor na to pitanje.

Košarkaš Milvoki Baksa postao je bogatiji za 306.000 dolara nakon što je odigrao čitavih osam sekundi u poslednjem meču regularnog dela NBA sezone!

Milvoki je u nedelju uveče stigao u Klivlend na 82. meč i završetak regularnog dela sezone, a Holidej je došao da ispuni obavezu i zaradi ozbiljan bonus za praktično nikakav posao.

O čemu se zapravo radi? Holidej je u svom ugovor sa Baksima imao klauzulu po kojoj bi zaradio bonus od 306.000 dolara ukoliko bi upisao najmanje 67 nastupa u sezoni.

Pogađate - do ovog susreta, Holidej je imao 66 mečeva uz svoje ime i to mu je bila poslednja prilika da ispuni neophodnu kvotu. Protiv Kavalirsa se našao u startnoj petorci, ali se nije dugo zadržao na terenu. Posle samo osam sekundi je napravio nameran faul i odmah potom izašao iz igre.

Komentatori su se smejali zbog ovog obavljenog posla Holideja, a mi verujemo da će i njemu biti osmeh na licu posle "najboljeg dana na poslu" koji je mogao da ima. Evo kako je to izgledalo:

Ovaj potez je oduševio i Lebrona Džejmsa, koji se javio na Tviteru...