VELIKI PROBLEMI

ŠOK U ABA LIGI! PORUKOM NA TVITERU PORUČIO DA ODLAZI: Hrvatska bruji - "Volim vas, ali ne mogu da igram besplatno!"

Autor Nebojša Marković

Amerikanac je nagovestio odlazak iz kluba zbog neredovnih primanja.

Izvor: MN Press

Nije nikakva tajna da KK Zadar već godinama ima finansijskih problema, ali iako smo povremeno mogli da čujemo da stvari idu na bolje, sada je stigao novi pokazatelj problema.

Najbolji igrač Zadra Džastin Karter oglasio se porukom na Tviteru kojom je istakao da ne može da ostane u tom klubu i igra bez novca!

Još prošlog meseca su nezvanične informacije iz Hrvatske govorile da je član ABA lige u velikim problemima i da Karter više ne želi da igra za Zadar jer je poslednju platu dobio tek u januaru.

Govorilo se i da je počeo štrajk, dok ni ostali košarkaši nisu mogli da se pohvale redovnim primanjima. Sada je Karter rešio i da javno kaže ponešto o situaciji u Zadru.

"Navijači Zadra, volim klub i volim ovaj grad. Ali nažalost, ne mogu da igram besplatno", kratko je Karter napisao na svom Tviter profilu. On je time očito nagovestio odlazak iz kluba i prekid saradnje sa Zadranima.

Inače, Zadar je posle 24 odigrana meča na 11. mestu ABA lige sa skorom 8-16, ali njihovim problemima van parketa nema kraja...