BIĆE LUDO

JOKIĆ BEZ 2 ZVEZDE, ALI OVO JE JOŠ VEĆI UDARAC ZA GOLDEN STEJT: Denver mora da napravi brejk, prvi meč je ključan!

Autor Milutin Vujičić

Čeka nas spektakularna serija u prvoj rundi Denvera i Golden Stejta, iako nisu u najjačim sastavima.

Izvor: Profimedia

Denver i Golden Stejt u noći između subote i nedelje igraju prvi meč prve rundi NBA plej-ofa, a već sada je jasno da nijedan od timova neće nastupiti u svom najjačem sastavu.

Nikola Jokić biće ipak bez pomoći Džamala Mareja i Majkla Portera Džuniora, koji se već dugo oporavljaju od povreda i pitanje je da li će uopšte na teren u ovoj sezoni, dok će Voriorsi plej-of borbu na svom terenu morati da počnu bez najboljeg trojkaša svih vremena.

Stef Kari propustiće najmanje jedan meč u ovoj seriji pošto ga povreda stopala muči već nekoliko nedelja, pa zato nije igrao ni u završnici regularnog dela sezone.

Povredio se još 16. marta protiv Bostona i nije ga bilo na 12 poslednjih mečeva.

Oporavak teče dobro, ali će Stiv Ker morati još malo da se strpi. Videćemo da li će to Jokić i njegovi saigrači iskoristiti kako bi napravili odmah brejk u seriji, a vredi istaći da im ove sezone dobro ide protiv Golden Stejta. U regularnom delu sezone dobili su tri meča...

Ipak, sada će Voriorsi na raspolaganju imati i Drejmonda Grina i sve boljeg Kleja Tompsona, pa nas bez ikakve sumnje čeka jedna od najzanimlivijih serija u prvoj rundi.