VELIKA NOVOST!

PARTIZAN DOVEO BIVŠEG IGRAČA, ALI NE U KOŠARKAŠKI KLUB: Crno-beli sada imaju BASKET ekipu, tu je i najbolji na svetu!

Autor Nebojša Marković

Štaviše, crno-bela basket 3x3 sekcija neće se zvati Partizan, već Beograd!

Izvor: MNPress

Veliki povratak! Marko Čakarević će ponovo nositi dres Partizana, ali na iznenađenje mnogih - ne košarkaškog kluba!

Partizan je poznatog košarkaša doveo u redove svog novog basket 3x3 tima!

JSD Partizan dobio je novog i najmlađeg člana, basketašku sekciju koja čak i neće nositi ime tog kluba. Zbog pravila FIBA, ime kluba glasiće "Beograd", po imenu grada u kojem je nastao, ali ono što će navijačima biti važno je da će na dresovima stajati crno-beli grb!

Deo ovog tima biće i Dušan Domović Bulut, jedan od najboljih igrača basketa u istoriji ovog mladog sporta. Ipak, kako on već ima svoj ugovor, pitanje je da li će imati priliku da zaigra za ovu ekipu. No, Čakarević sigurno hoće i crno-beli bi pod imenom Beograd mogli da nastupe već 30. aprila na prvenstvu Srbije u Sremskoj Mitrovici. Deo ovog tima su i Bogdan Dragović i Nikola Vuković.

Čakarević je tokom karijere za Partizan igrao od 2011. do 2013 i potom u sezoni 2017/18, a nosio je i dresove Asvela, Pelistera, Radničkog iz Kragujevca, Metalca, Igokee, Temišvara, Dinamika, Lijetkabelisa...

Sa Partizanom je osvojio ABA ligu 2013, bio je sa crno-belima i dva puta osvajač titule prvaka Srbije i Kupa Radivoja Koraća, a sa juniorskom selekcijom Srbije bio je prvak sveta 2007. i Evrope 2008. godine.