DA LI OSTAJE?

HAOS PRED PLEJ-OF ABA LIGE - ŠTA SE DEŠAVA SA AMERIKANCEM? Agent tvrdi da je otišao, Igokea demantuje!

Autor Nemanja Stanojčić

Jedan od najboljih igrača ekipe (ni)je napustio saigrače pred doigravanje.

Izvor: MN Press

Bliži se kraj ligaškog dela sezone u ABA ligi. Partizan je već završio svoj deo posla, ostali timovi treba da odigraju svoje zaustale utakmice. Među njima je i Igokea koju čeka još meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu (23. april u 19 časova).

Dragan Bajić ima glavobolju pred taj meč, a i pred doigravanje. Specijalizovani košarkaški portal "Sportando" je objavio da je Dešon Stivens napustio klub, ali je ubrzo stigao demant Vuka Radivojevića za MONDO...

Amerikanac je prosečno beležio 9,4 poena i 5,3 skoka u regionalnom takmičenju i ovo bi mogao da bude ogroman udarac za tim.

"Stivens je raskinuo ugovor sa timom zbog neisplaćenih zarada. Njegova menadžerska agencija nam je to potvrdila", navodi se u njihovom tekstu tekstu.

Sportski direktor tima tvrdi da to nije istina.

"To nema veze sa vezom. Njegov agent nešto pokušava, ne znam šta je u pitanju, ali je Stivens naš igrač. Isplata je kasnila jedan dan, ali je sve izmireno i nema nikakvih problema", rekao je Radivojević za MONDO.

Stivens je u poslednje vreme podigao nivo igre, na pet od šest mečeva je imao dvocifren učinak, a najbolju partiju pružio je protiv Cibone gde je šutirao bez promašaja (21, 8/8 za dva).

Igokea u baražu igra protiv Cedevita Olimpije, a boljeg iz tog duela u polufinalu čeka Crvena zvezda.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt