ŠTA BI?

JOKIĆ POSLE ISKLJUČENJA NASRNUO NA SUDIJE - NISU MOGLI DA GA SMIRE! Nikola izgubio živce, a svi pričaju o potezu Grina!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Jokić je dobio dve tehničke greške i isključenje, sve to je Amerikanac iskoristio za provokaciju

Izvor: Printscreen/Arena Sport

Može li Nikola Jokić da napravi preokret protiv Golden Stejta? Posle dve utakmice je u velikom zaostatku i moraće i srpski centar i Denver nešto brzo da promene ukoliko žele da izbegnu pakovanje kofera na startu doigravanja. Stvari ne izgledaju dobro pošto su svi nervozni.

Nikola je isključen u drugom meču na oko sedam minuta pre kraja. Bio je ljut što nije dobio faul, ušao je u raspravu sa sudijama, dobio drugu tehničku i put u svlačionicu. Tu se nije zaustavio, pošto je posle te odluke nasrnuo na arbitre, niko nije mogao da ga smiri, morali su da ulaze i sa klupe da ga odvoje od sudija, a sve to je Drejmond Grin iskoristio za provokaciju.

Jedan od najboljih defanzivaca u ligi i svakako najbolji odbrambeni igrač Voriorsa je posle tog poteza Jokića počeo da provocira tako što mu je mahao. O tom potezu se mnogo više priča nego o samom isključenju.

Jokić je ponovo bio ljut na sudije i na činjenicu da ne dobija dovoljno faulova. U dva meča protiv Voriorsa je izveo ukupno 10 slobodnih bacanja, dva u prvom i osam u drugom duelu. Naredna dva duela igraju se u dvorani Denvera i ako se stvari brzo ne promene Voriorsi će proći dalje...

Inače, Nikola je od samog starta utakmice bio nervozan, pa je Stef Kari sprečio tuču još u prvoj četvrtini.

Šta vi kažete, hoće li Denver napraviti veliki preokret?