E tako!

NBA ŠAMPION IZVREĐAO SAKRAMENTO ZBOG BOGDANA: Bogdanović blistao u plej-ofu, a on se setio GLUPOSTI Kingsa!

Autor Dušan Ninković

Čovek koji je pre šest godina osvojio titulu sa Klivlendom sada je iskoristio priliku da podseti na odlazak Bogdana Bogdanovića iz Sakramenta.

Izvor: Profimedia

Košarkaši Atlante izgubili su i drugi meč u seriji protiv Majamija, uprkos impresivnoj partiji Bogdana Bogdanovića. Srpski bek ubacio je 29 poena na ovom susretu, od čega čak 19 u poslednjoj deonici, a to je oduševilo i jednog NBA šampiona.

Ričard Džeferson, nekadašnji igrač osam NBA timova i šampion iz 2016. sa Klivlendom, oduševio se partijom srpskog košarkaša.

On je na tviteru pokazao svoje mišljenje o igrama Bogdanovića, usput pominjući kako je Sakramento napravio ogromnu grešku kad ga je pustio.

"Setite se kad su Kingsi pustili Bogdanovića da ode za apsolutno ništa! Nisu dobili ništa zauzvrat", napisao je bivši NBA igrač.

Odlazak srpskog košarkaša samo je jedna u nizu velikih grešaka koje pravi Sakramento. Oni su tim sa najdužim nizom sezona bez ulaska u plej-of, a samo u poslednjih nekoliko sezona nekoliko puta su glavne zvezde slali u druge timove kako bi ponovo krenuli od nule u novi projekat.