Podrška

ALEKSA AVRAMOVIĆ SE SLOMIO PRED GROBARIMA! Partizanov bek teško podneo poraz, ovako je ispraćen iz hale (VIDEO)

Autori Mladen Šolak Nemanja Stanojčić

Košarkaš crno-belih veoma teško podneo poraz protiv Burse.

Izvor: Mondo

Partizanov bek Aleksa Avramović jako je teško podneo bolan poraz protiv Burse u punoj Štark areni. Uložio je veliki trud, pokušao je da u završnici prelomi meč, ali nije uspeo. Njegovo zakucavanje je stalo na obruču, potom je i 20 sekundi pre kraja jedno bacanje dao, a drugo promašio, a Partizan je potom doživeo neverovatan pad i ispustio trijumf.

Posle utakmice, na putu sa terena, navijači Partizana su podržali Avramovića i nisu mu dali da klone pre odlaska u svlačionicu.

Utučeni košarkaš crno-belih kasnije u toku večeri nije zastao pred novinarima, samo je pognute glave izašao iz svlačionice i izašao iz hale, uz kratku poruku "Ne...".

Avramoviću navijači nisu zaboravili ono što im je dao ove sezone, pre svega sjajnu igru u derbiju protiv Zvezde, a ova noć je teško pala svima u dvorani. Možda i najteže Željku Obradoviću, koji je na momente na konferenciji za novinare delovao na ivici suza

Partizan je porazom protiv Burse završio učešće u Evrokupu i sada je pred njim višenedeljna pauza do početka plej-ofa u ABA ligi.