PROVOKACIJA?

POLIVANJE ŠAMPANJCEM, A TREŠTI "DISKO DISKO PARTIZANI": Turci prozivali crno-bele, pogledajte snimak slavlja! VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Bursaspor je slavio veliku pobedu protiv Partizana, a na zvaničnom nalogu podelili su snimak pesme koja bi mogla da se protumači kao provokacija.

Izvor: Twitter/BsBasketbol/Screenshot

Bursaspor je napravio veliko iznenađenje u Evrokupu pošto je uspeo da savlada Partizan pred 19 hiljada njihovih navijača, pa dok su crno-beli tugovali i tražili objašnjenje neverovatnom padu u poslednjih šest minuta utakmice - Turci su se spremali za slavlje.

Na društvenim mrežama podelili su snimak iz svlačionice koji najbolje govori koliko im je trijumf i plasman u četvrtfinale Evrokupa značio, pošto su slavili uz šampanjac - i šta god su dohvatili!

Prskali su trenera Dušana Alimpijevića, koji je odmerenim rečima govorio na konferenciji za medije, ali i sve ostale junake pobede. Pred utakmicu im niko nije davao šanse da mogu da savladaju Partizan, posebno u onakvoj atmosferi beogradske Arene, međutim upravo su crno-beli bili stegnutiji zbog toga.

Uspeli su da naprave veliki preokret u finišu i izbore produžetak, a tamo je Partizan bio potpuno utučen, tako da ni Željko Obradović nije imao objašnjenje za ono što se desilo.

Pogledajte kako je izgledalo slavlje uz pesmu "Disko Partizani", što bi moglo da bude protumačeno i kao provokacija.