HIT

"ŠTA SE TI SMEJEŠ?" TRENER DENVERA POGLEDOM PRESEKAO NOVINARA: Već su se vraćali iz 1:3, ali sad im treba još veće čudo!

Autor Milutin Vujičić

Trener Denvera Majkl Meloun veruje da će njegova ekipa igrati još jednu utakmicu na domaćem parketu u seriji protiv Golden Stejta. Zbog toga je "presekao" i novinara.

Izvor: YouTube/An Giang Huyền Bí/Screenshot

Golden Stejt je bio blizu toga da "metlom" počisti Denver, međutim Nikola Jokić je poručio da još nije kraj. Postigao je čak 37 poena za Nagetse, predvideo je poslednji napad Voriorsa i asistirao za trojku kojom je Barton stavio tačku na meč, pa je tako njegova ekipa i dalje u igri.

Potrebno im je čudo i videćemo da li će moći da ga izvedu. Ponovo gube 3:1 u seriji i znali su prethodnih sezona da se izvuku iz takvih situacija (Juta i L.A. Klipersi), ali neće im biti nimalo lako u petom meču u San Francisku.

Denver je znao ove sezone tamo da slavi, ali evidentno je da je umor ostavio traga na njih i niko ne sme da obeća da će imati energije za još jedno iznenađenje. Ipak, trener Meloun bodri svoje igrače i već razmišlja o šestoj utakmici koja će se, ako dođe do nje, igrati u Koloradu.

"Kad pomislim na navijače i šta su nam sve oni doneli... Tako da, zahvaljujem im se, tako da kada se vratimo za šestu utakmicu - biće nam potrebno isto", poručio je Meloun, a onda "presekao" jednog novinara pogledom.

"Šta se ti smeješ?", dodao je trener Denvera kome nije bilo do šale.

U analizi utakmice pohvalio je praktično sve košarkaše Denvera. Za Jokića je poručio da je MVP, dok mu se posebno dopala energija Hajlenda. Dobre role imali su Moris, Gordon i strelac odlučujućeg koša Barton. Svi oni potrebni su Denveri u petoj utakmici serije koja se igra u noći sreda na čevrtak.