Košarka

KOŠARKAŠ BURSE ZAREŽAO NA NOVINARA: "Mi smo PSI - to ne bilo kakvi!" Ovakav intervju NIKAD niste videli

Autor Mladen Šolak

Evo koliko u motivisani igrači Dušana Alimpijevića u Evrokupu

Izvor: Twitter/mbakgun

Košarkaš Burse Džon Holand (33) je više nego motivisan da dogura u Evrokupu što više može. I toliko je pun energije da doslovno "reži" na terenu - i kada igra i kada priča sa novinarima.

U najneobičnijem intervjuu na terenu koji ste videli, Holand je režao kada ga je novinar pitao za utiske o prvom delu meča Cedevita Olimpija - Bursa.

Holand, jedan od Bursinih heroja iz pobede protiv Partizana, najpre je zarežao, pa rekao: "Mi smo psi... Mi nismo bilo kakvi psi. Mi smo pit-bulovi!", rekao je Holand, pa još jednom zarežao. Pogledajte!

Tako motivisan, njegov tim je napravio još jedno veliko iznenađenje i u punoj dvorani Stožice šokirao i Cedevita Olimpiju. Šuter Ljubljančana Džejkob Pulen pogodio je trojku o tablu uz zvuk sirene, ali je ipak zakasnio. Tako je Alimpijevićev tim ušao u polufinale, gde će igrati protiv Andore.

Tim srpskog stručnjaka ušao je u plej-of Evrokupa sa malim šansama, ali je ipak napravio istorijski rezultat i pobedama u poslednjih nedelju dana ostavio ABA ligu bez predstavnika u Evropi u ovom trenutku. U međuvremenu je i Budućnost ispala upravo protiv Andore.