Uživo

SAHRANJEN ZORAN SRETENOVIĆ: Suze, potresni govori i oproštaji - Divac, Rađa, Drobnjak i legende ispratili Sretu! (FOTO)

Zoran Sretenović je sahranjen na Kumodraškom groblu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Proslavljeni nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Zoran Sretenović preminuo je iznenada u Beogradu u 57. godini, a sahranjen je na Kumodraškom groblju.

Pre sahrane održana je komemoracija u prostorijama Košarkaškog saveza Srbije, a prigodne govore kojima su se oprostili od velikog Srete održali su njegovi bivši saigrači Dino Rađa, Zoran Stevanović i Predrag Danilović. 

Svi oni, uz veliki broj košarkaških legendi i prijatelja prisustvovali su sahrani i poslednji put su se oprostili od velikog igrača i čoveka. 

Pogledajte detalje sa sahrane:

15:30

Sahrana je gotova

Legendarni Zoran Sretenović je sahranjen, a veliki broj najvećih košarkaških legendi došao je da ga pozdravi poslednji put.

Pamtiće se još dugo njegovi potezi, njegove titule, sve što je uradio na terenu, ali i van njega. Večna mu slava. 

14:46

Ko je sve tu?

Na sahranu su stigli Vlade Divac, Dino Rađa, Vlade Đurović, Predrag Drobnjak, Ratko Varda, Dejan Tomašević, Predrag Danilović...

14:30

Povorka je krenula

Okupljeni na Kumodraškom groblju su u povorci krenuli, a evo ko je sve prisutan! 

14:00

Evo kako je izgledala komemoracija

Viđene su brojne košarkaške legende. Između ostalih tu su bili Svetislav Pešić, Dino Rađa, Zoran Savić, Dejan Tomašević, Žarko Paspalj, Zoran Stevanović, Miroslav Berić...

Evo i kako je to izgledalo:

13:22

Govor Dina Rađe

Nekadašnji saigrač i cimer Zorana Sretenovića iz dana provedenih u kultnom timu Jugoplastike koji je tri puta zaredom osvajao titulu šampiona Evrope Dino Rađa održao je emotivan govor na komemoraciji.

13:16

Poslednji oproštaj od velikana

Legendarni plejmejker Jugoplastike, Crvene zvezde i Partizana, kao i reprezentacije Jugoslavije Zoran Sretenović iznenada je preminuo u 57. godini u Beogradu. 

Sahrana je zakazana za 14 časova na Kumodraškom groblju. 

Ukratko

  • Sahrana u 14 časova
  • Već je održana komemoracija
  • Rađa, Danilović i Stevanović održali govore
učitaj još +