Košarka

Obezbedi svoje mesto za Final4

Izvor Promo

Final 4 je ponovo u Beogradu, a naći kartu za finale najbolja četiri evropska tima ili smeštaj u glavnom gradu je praktično nemoguće.

Anadolu Efes Istanbul's Vasilije Micic celebrates after his team won the Basketball Euroleague Final Four championship final match between FC Barcelona and Anadolu Efes Istanbul in Cologne, western Germany, on May 30, 2021. Istanbul won 86-81.,Image: 613289736, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia
Izvor: Profimedia

rećni smo da je naša prestonica ponovo dobila tu privilegiju da bude domaćin elitnog košarkaškog takmičenja, a posebno što će najbolju košarku moći da gledaju svi u našoj zemlji.

Na Sport Klub kanalu obezbeđen je ekskluzivan prenos Final4 od 19. do 21. maja u kojem će moći da uživaju svi SBB korisnici, ali i oni koji to nisu uz EON Sport paket za samo 799 dinara u narednih 30 dana bez ugovorne obaveze preko bilo kog interenta u zemlji.

Da li će Real Madrid ponovo podići pehar u Beogradu kao što je to uradio 2018. godine saznaćemo na turniru od četvrtka 19. maja do subote 21. maja. Utakmice se igraju sa početkom od 18 do 21 čas, dok je meč za treće mesto zakazan u 16 časova, a finale od 21 sat.

Udobno se smestite i uživajte u najboljoj košarci, a vrhusnki sportski doživljaj imaćete uz Sports Mode Widget u EON, EON Duo i EON TV paketima. Tako nećete propustiti najbolje koševe, zakucavanja, asistencije, moći ćete da pratite statistike uživo ili uživate u najboljim momentima utakmice u skraćenoj formi.

Tagovi