POGLEDAJTE!

LUDNICA! DONČIĆ SEO NA PARKET, PA OPET POKAZAO MAGIJU: Pogledajte Lukin potez zbog kog su se komentatori smejali (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Luka Dončić može da asistira čak i dok sedi na parketu. Maestralan potez na meču Dalasa i Finiksa.

Izvor: YouTube/NBA/Screenshot

Finiks je očitao lekciju Dalasu u prva dva meča serije, ali Luka Dončić je poručio - "nije kraj". Odigrao je maestralnu utakmicu prethodne noći i vodio Maverikse ka prvoj pobedi u seriji 103:94!

Dončić je meč završio skoro sa tripl-dabl učinkom. Šut ga nije naročito služio (11 od 25) i ubacio je 26 poena, što je ispod njegovog plej-of proseka, dok je imao još 13 skokova i devet asistencija. Upravo je jedno dodavanje za koš bilo drugačije od svih i ekspresno se "zavrtelo" na društvenim mrežama.

Da je "mađioničar" pokazao je još na samom početku meča kada je nakon jednog promašaja završio na parketu, a lopta mu se vratila u ruke i morao je brzo da razmišlja.

Nije se iznenadio, odmah je uočio Fini-Smita koji je verovatno prvi put u karijeri dobio asistenciju čoveka koji sedi na parketu. Nije je pokvario, pogodio je i Dalas je u tom trenutku smanjio na 9:5, a malo je nedostajalo da Finiks odmah na početku umakne na dvocifrenu razliku zbog sporijeg početka tima Džejsona Kida.

Pogledajte kako je Dončić reagovao i asistirao sa parketa!