BOLNO!

ZVEZDINOG IGRAČA "PATOSIRAO" LAKAT U GLAVU: Mitrović krvario u Pioniru, zbog ovog bolnog poteza je morao u svlačionicu!

Autor Nebojša Marković

Nezgodna situacija sa meča Crvene zvezde i Cedevita Olimpije...

Izvor: TV Arenasport screenshot

Počeo je prvi meč polufinala ABA lige između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije, a već u ranoj fazi meča imali smo prilike da vidimo i vrlo nezgodnu situaciju za igrača crveno-belih.

Zvezda je meč otvorila sa 26:23 u prvoj deonici, ali već na startu druge je Luka Mitrović dobio bolan udarac laktom u lice, zbog čega je i prokrvario!

Sve se odigralo na kraju prvog minuta druge četvrtine, kada su gosti iz Slovenije krenuli u napad. Jaka Blažič je vratio loptu u igru i dodao je Ogustu, a onda se dogodila nezgodna situacija za Mitrovića.

Ogust je krenuo u napad ka košu Zvezde, ali je tom prilikom napravio agresivan potez desnom rukom, pokušavši da napravi prodor, ali je tom prilikom snažno udario Mitrovića po licu.

Igrač Zvezde je završio na parketu, držao se za oko ispod kojeg se mogla videti i posekotina, a on je odmah morao i da napusti igru zbog tog udarca. Nije tu bilo namere Ogusta, ali se videlo i da nije bio baš oprezan svojim potezom. Morao je Mitrović i u svlačionicu sa lekarima da se reši taj njegov problem, ali je već do kraja četvrtine ponovo bio na terenu.

Pogledajte kako je sve to izgledalo: