AMBICIJE SE ZNAJU

PARTIZAN U PODGORICI TRAŽI PLASMAN U FINALE ABA LIGE! Crno-beli znaju šta ih čeka u "Morači" - to ne smemo da dozvolimo!

Autor Nemanja Stanojčić

Partizan u nedelju gostuje ekipi Budućnosti u Podgorici i traži drugu pobedu za plasman u fnale ABA lige.

Izvor: MN Press

Partizan traži put do finala ABA lige u dva koraka. Prvi je napravljen u Beogradu pobedom protiv Budućnosti, sada želi i drugi protiv istog rivala u Podgorici.

Ukoliko crno-beli u crnogorskoj prestonici upišu trijumf slaviće u polufinalnoj seriji regionalnog takmičenja. U slučaju poraza igraće se "majstorica" u Srbiji. Svesni su dobro u srpskom timu šta je ulog i znaju šta treba da urade da bi pobedili.

Šef struke Željko Obradović je dao kratku izjavu pred meč koji se igra u nedelju u "Morači" (20.45 časova).

"Očekuje nas još jedna utakmica protiv veoma dobre ekipe Budućnosti. Pravila u plej-ofu se znaju, stoga nas očekuje jedna izuzetno teška utakmica na gostovanju u Podgorici ali idemo sa ambicijama da odigramo dobro", rekao je Obradović.

Bek ekipe Uroš Trifunović zna dobro šta Podgoričani hoće i ne želi da im to Partizan dozvoli.

"Imaćemo u subotu uveče trening u Podgorici za pripremu svih detalja. Znamo da do naše ovosezonske utakmice u Morači, Partizan tamo dugo nije pobedio i da će nam biti još teže da i četvrti put u sezoni savladamo odličnog rivala kakva je Budućnost. Verujem da će oni dati sve od sebe da se vrate u Beograd na treću utakmicu, a na nama je da im čvrstom i pametnom igrom to ne dozvolimo", zaključio je Trifunović.