Srećno!

LEPOTICA GODINAMA NIJE IGRALA ZBOG TEŠKIH POVREDA: Mama menadžeriše u fudbalu, a ona se vraća košarci! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Nekada veliki talenat ženske košarke u Rumuniji nakon dva kidanja ukrštenih ligamenata želi ponovo da proba sport koji najviše voli.

Izvor: Instagram/sarahh/printscreen

Jedna od najatraktivnijih košarkašica na svetu objavila je svoj povratak na parket. Rumunka Sara Dumitresku (22), ćerka nekadašnjeg košarkaša Tiberia i fudbalske menadžerke Anamarije Prodan, ponovo će se baviti sportom koji voli.

Ona je zbog teških povreda morala da napravi veliku pauzu u karijeri, ali je u razgovoru sa medijima u domovini otkrila da je sada spremna da ponovo zaigra. Nakon nekoliko godina koje je provela u SAD gde je išla na koledž, Sara se vraća u reprezentaciju sa kojom će trenirati tokom leta.

Biće to pravi test za njena kolena pošto je u Americi dva puta kidala ligamente, ali nije odustala od toga da profesionalno igra košarku! Novu šansu dobiće na treninzima nacionalnog tima.

"Idem 20. maja na početak priprema reprezentacije. Imaću obaveze tokom leta, igraću utakmice sve do jeseni kada u SAD počinje nova sezona. Sviđa mi se u Rumuniji, ovde sam okružena porodicom i prijateljima i kada god dođem u Bukurešt to za mene bude poput odmora", rekla je lepa Sara.

Pogledajte kako izgleda Sara Dumitresku:

Sarin otac nekada je bio profesionalni košarkaš i ona kaže da su joj njegovi saveti mnogo pomogli u karijeri. Karijera joj se razvijala u pravom smeru i iz Rumunije je otišla u NCAA, a mnogi su predviđali da će dobiti i ugovor u WNBA.

Ipak, onda su se isprečile povrede. Zbog kidanja prednjih ukrštenih ligamenata Sara Dumitresku je morala da napravi pauzu u karijeri, a sada će krenuti na novo putovanje. Nadamo se da su povrede prošlost i da će moći da pruži maksimum na parketu.