Za finale!

POZNAT TERMIN ZVEZDINE MAJSTORICE U ABA LIGI - EVO KAD IGRA ZA FINALE: Mora da pobedi Cedevita Olimpiju u Beogradu!

Autor Dušan Ninković

Crveno-beli se oglasili saopštenjem i otkrili kada će igrati jedan od najvažnijih mečeva u sezoni.

Izvor: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Cedevita Olimpije u Ljubljani nakon produžetka (88:80) koji je doneo Luka Mitrović, pa ćemo finalusti iz ovog para saznati tek nakon trećeg meča. Taj susret biće odigran u Beogradu, a na klupskom sajtu crveno-belih saopšteno je kad će ugostiti slovenački tim.

Termin trećeg meča polufinalne serije ABA lige određen je danas, a Crvena zvezda i Cedevita Olimpija treći susret igraće u ponedeljak - 23. maja 2022. godine, od 19 časova.

Pobednik tog susreta ide na megdan boljem iz duela Partizan - Budućnost, protiv kojeg će igrati finale regionalnog takmičenja za ovu sezonu. I u drugoj polufinalnoj seriji igraće se treći meč, pošto su Partizan i budućnost upisali pobede na svom terenu u prva dva okršaja.

Crveno-beli su iskoristili priliku da pozovu navijače u halu "Aleksandar Nikolić", ali i da saopšte detalje o prodaji karata. Ulaznice će moći da se kupe od srede u 10:00. Cena ulaznica biće naknadno saopštena, a u klupskom saopštenju su istakli da će oni biti u skladu sa takmičenjem u kojem se igra meč.