PORUKA PREDSEDNIKA

ČOVIĆ SE OGLASIO PRED "MAJSTORICU" - EVO ŠTA JE PORUČIO NAVIJAČIMA: Znate kroz kakve opstrukcije smo prolazili...

Autor Milutin Vujičić

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović obratio se navijačima pred treći meč polufinalne serije u ABA ligi.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda nije uspela da "slomi" Cedevita Olimpiju u Ljubljani, tako da će mesto u finalu plej-ofa ABA lige morati da potvrdi u majstorici zakazanoj za ponedeljak.

Meč se igra od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a Zvezda se nada da će njeni navijači prepoznati momenat i podržati je u ovako važnom trenutku. Tim povodom se oglasio i predsednik kluba Nebojša Čović koji je pozvao sve navijače da pruže najglasniju podršku u dosadašnjem delu sezone.

Čović se obratio putem zvaničnog sajta i poručio navijačima da su zajedno mnogo puta pokazali da mogu mnogo toga, odnosno podsetio je da su i najveći evropski klubovi "padali" pred njima.

"Crvena zvezda je došla do prvog mesta u regularnom delu sezone i pored ogromnog broja odigranih utakmica, i svih problema o kojima smo već detaljno informisali javnost u prethodnim mesecima povreda, kovida... Borili smo se za to prvo mesto upravo zbog ovakvih situacija, kako bi imali prednost domaćeg terena pred važne mečeve - koja u ovakvim situacijama nije mala! Zvezdaši znaju kroz kakve opstrukcije na terenu i van njega smo prolazili prethodnih, ali i ove sezone! Dešavanja i kasniji događaji u prošlosti su pokazala da smo bili u pravu oko mnogih stvari i mnogih ličnosti koje su pokušavale da nas pobede van terena, ali ne i na terenu koji je jedino merilo! Zato pozivam i apelujem na sve naše navijače da dođu u ponedeljak u halu i pruže podršku momcima jer popravnog nakon treće utakmice polufinala nema!", poručio je Čović i dodao:

"Pokazali smo nebrojeno puta da zajedno možemo mnogo toga, pobeđivali smo uz pune tribine i glasnu podršku i najveće evropske klubove u našoj dvorani. Zato verujem da i ovoga puta zajedno možemo da dođemo do rezultata koja nam donosi plasman u finale regionalne lige, takmičenja u kome branimo titulu. Dođite, za sve Zvezdaše u ponedeljak uveče jedino mesto je naša hala Aleksandar Nikolić!".

Crvena zvezda podseća da je interesovanje za utakmicu ogromno, a podsetimo da će u finalu ABA lige igrati protiv boljeg iz majstorice Partizana i Budućnosti.