Bravo

PANTER POSLE NULE SASUO 30 POENA, ŽELJKO SE ODMAH OGLASIO: U Podgorici je odigrao kako je odigrao, a zbog ovoga je lider

Autor Nikola Lalović

Trener Partizana nije ostao nem na ovakvu partiju svog beka.

Izvor: MN Press

Nakon što je u drugoj utakmici polufinala ABA lige ostao bez poena Kevin Panter je dokazao zašto je pravi lider. Podigao se i odigrao neverovatan meč u "Pioniru". Postigao je 30 poena i doneo veliku pobedu i prvo finale ABA lige crno-belima posle devet godina. 

Nakon meča javno ga je pohvalio i Željko Obradović koji je pre svega apostrofirao njegovu ogromnu želju. 

"On je imao ogromnu želju, to je svakom u sali bilo jasno. Imao je želju da igra i kada je dao 30 poena, nastavio je da bude agresivan", počeo je Obradović.

Istakao je da Panter nije oduševio samo napadački već da je i defanzivno bio jedan od najboljih, a najbolji trener Evrope je dodatno naglasio da je ponovo Panter postavio primer koji svi u timu treba da slede.

"Zaista neko ko je u Podgorici odigrao kako je odigrao, ali odreagovao je fantastično. Ne samo napadački, odigrao je sjajno i u odbrani, stalno je bio uz igrača, stalno je bio agresivan. Uvek od tih najboljih igrača treba i da pođe sve, a onda i ostali lakše slede", zaključio je Obradović.

Sada Partizan čeka rivala u finalu, a to će biti Crvena zvezda ili Cedevita Olimpija. Ko god pobedi u meču koji se igra u ponedeljak od 19 časova, jasno je jedno.

Moraće da se pazi Kevina Pantera!